Neem direct contact op!

Mentoraatstraining

In deze trainingen gaat het hoofdzakelijk om drie belangrijke thema’s:

Tijdens deze training wordt veel geoefend met werkvormen om van je klas een positieve groep te maken. Binnen het voortgezet onderwijs zijn mentoren belangrijke sleutelfiguren. In een training mentoraat krijgen mentoren een aanbod, dat zich richt op het verbreden van mentorvaardigheden, attitute en uiteraard ook daarbij passende kennis. Elke mentortrainingtraining wordt op maat samengesteld en bestaand doorgaans uit de volgende onderdelen. Uiteraard is het ook mogelijk om de losse thema’s als afzonderlijke training te boeken. 

De mentortraining wordt doorgaans geboekt voor 3 dagen/dagdelen (overdag of middag/avond) Ook is het mogelijk om de losse thema’s als afzonderlijke training te boeken voor 1 of 2 dagen/dagdelen.

 

Meer motivatie in de klas

Herken je deze voorbeelden?
De leerlingen letten niet goed op.
Er wordt gezucht tijdens jouw uitleg.
Een leerling vraagt: waarom moeten we dit kennen meneer? 
Ongemotiveerde leerlingen. Op school wordt van alles geprobeerd om deze groep leerlingen in beweging te krijgen. Soms met resultaat, vaak met het idee aan een dood paard te trekken. In deze tweedaagse training gaan we op praktische wijze kijken naar het begrip motivatie in de klas. De deelnemers krijgen een serie handvatten om ongemotiveerde leerlingen in beweging te krijgen. Niet door de leerling te veranderen, maar door zelf met frisse nieuwe ideeën je lessen voor te bereiden. Deelnemers ontdekken hoe veel invloed ze ZELF kunnen uitoefenen op het motivatieprobleem van de ANDER waar ze last van hebben.

De motivatietraining wordt doorgaans geboekt voor 2 dagen/dagdelen (overdag of middag/avond)

 

 

Klanten beoordelen Richard Jansen met een 9,7!


Mindblowing!
Wij hebben Rich Magic uitgenodigd op ons bedrijfsevenement en wat waren wij daar blij mee. Het moest een gezellige ongedwongen avond worden en daar heeft Rich zeker aan meegedragen. Gedurende de avond werden onze gasten onder het genot van een hapje en een drankje vermaakt door de illusies van Rich en iedereen heeft er van genoten. Echt een mega leuke aanvulling! NOVÉMBER.
Hoe dan?!
Tijdens een avond met onze ondernemersvereniging heeft Richard gezorgd voor een zeer amuserend spektakel. Hij neemt je volledig mee in zijn performance en laat je verbaasd achter. Zeer geslaagd en indrukwekkend! Niki
Scherp, sociaal, verbluffend
Zeer vermakelijke show, snel en ad rem alsmede communicatief sterk. Inzet voldeed helemaal aan de behoefte. Richard

Vraag direct een offerte aan