Neem direct contact op!

Congres organiseren

Een congres organiseren is belangrijk om een goede match te creëren tussen jullie als bedrijf/organisatie en de bezoekers. Echter, het organiseren van een congres vraagt de nodige tijd, voorbereiding en aandacht. Dit gaat ook niet zomaar van vandaag op morgen. Zo zul je na moeten denken over het programma, de locatie, de catering, het aantal bezoekers, de parkeergelegenheid,….

Spreker congres

Een essentieel onderdeel van het programma is het boeken van de sprekers die een perfecte aanvulling zijn bij het thema van de dag. Je wilt natuurlijk je programma zo aantrekkelijk, gevarieerd en boeiend mogelijk houden. Hiervoor zul je tijdig op zoek moeten gaan naar interessante sprekers. Veel sprekers zijn reeds vroegtijdig vol geboekt, dus zodra je de datum en het thema hebt, is het belangrijk om dit meteen te regelen. Een spreker op een congres kan namelijk de bezoekers aanzetten tot nadenken, brainstormen en overleggen. Ook kan dit alle bezoekers de nodige inspiratie geven, om hier in hun eigen bedrijf en/of privéleven weer de voordelen van te ervaren.

Als je een spreker inhuurt is het belangrijk dat zijn onderwerp/thema past bij het onderwerp van jullie dag. Bespreek van te voren duidelijk wat jullie doelen zijn en wat je verwacht van zijn lezing.

Als je motiverend spreker Richard Jansen boekt voor jouw congres, ben je er zeker van dat hij een lezing op maat verzorgt, die perfect aansluit bij het onderwerp van de dag. Zijn keynote met als titel “De kracht van beïnvloeding” is multi-inzetbaar en richt zich op enorm veel verschillende branches in de zakelijke markt. Overal is namelijk sprake van beïnvloeding, samenwerking, anders kijken en verandering. Keynote spreker Richard laat uw gasten ervaren hoe ons brein werkt en waarom we zo makkelijk beïnvloedbaar zijn, zowel bewust als onbewust.

Twee vliegen in één klap

Waar het bij sprekers vaak alleen draait om de inhoudt, wijkt de keynote van spreker Richard Jansen hier vanaf. Hij presenteert een combinatie van een stuk theorie (inhoud), gekoppeld aan mine-experimenten. D.m.v. deze illusies ziet iedereen ook hoe de beïnvloeding van ons brein nu echt werkt. Deze bijzondere mind-experimenten zitten vol met interactie, verwondering, humor en verbazing en hebben absoluut een hoge entertainmentwaarde.

 

Klanten beoordelen Richard Jansen met een 9,7!


Een zeer geslaagd optreden waar alle gasten van genoten hebben
Zijn optreden tijdens het aperitief en het diner was van topklasse. Onze gasten vielen van de ene verbazing in de andere en er is nog lang nagepraat over “hoe hij dat nou voor elkaar kreeg” Afwisselend, boeiend en vol humor. Absoluut een aanbeveling om een evenement op te luisteren. Willem
Geweldige acts!
Wij hebben Rich Magic afgelopen woensdag op ons bbq-feest gehad. Er waren ruim 500 internationale gasten; Rich heeft de avond een geweldige boost gegeven door tussen de gasten door te lopen en hen te verrassen met zijn illusies, trucs en mindreading. Een onvergetelijk feest!! Thijs
Groot succes!
Mijn collega's waren zeer onder de indruk van de mindreading. Richard ging het gesprek aan met mijn collega's en iedereen stonden versteld! Sanne

Vraag direct een offerte aan