Neem direct contact op!

Congres organiseren

Een congres organiseren is belangrijk om een goede match te creëren tussen jullie als bedrijf/organisatie en de bezoekers. Echter, het organiseren van een congres vraagt de nodige tijd, voorbereiding en aandacht. Dit gaat ook niet zomaar van vandaag op morgen. Zo zul je na moeten denken over het programma, de locatie, de catering, het aantal bezoekers, de parkeergelegenheid,….

Spreker congres

Een essentieel onderdeel van het programma is het boeken van de sprekers die een perfecte aanvulling zijn bij het thema van de dag. Je wilt natuurlijk je programma zo aantrekkelijk, gevarieerd en boeiend mogelijk houden. Hiervoor zul je tijdig op zoek moeten gaan naar interessante sprekers. Veel sprekers zijn reeds vroegtijdig vol geboekt, dus zodra je de datum en het thema hebt, is het belangrijk om dit meteen te regelen. Een spreker op een congres kan namelijk de bezoekers aanzetten tot nadenken, brainstormen en overleggen. Ook kan dit alle bezoekers de nodige inspiratie geven, om hier in hun eigen bedrijf en/of privéleven weer de voordelen van te ervaren.

Als je een spreker inhuurt is het belangrijk dat zijn onderwerp/thema past bij het onderwerp van jullie dag. Bespreek van te voren duidelijk wat jullie doelen zijn en wat je verwacht van zijn lezing.

Als je motiverend spreker Richard Jansen boekt voor jouw congres, ben je er zeker van dat hij een lezing op maat verzorgt, die perfect aansluit bij het onderwerp van de dag. Zijn keynote met als titel “De kracht van beïnvloeding” is multi-inzetbaar en richt zich op enorm veel verschillende branches in de zakelijke markt. Overal is namelijk sprake van beïnvloeding, samenwerking, anders kijken en verandering. Keynote spreker Richard laat uw gasten ervaren hoe ons brein werkt en waarom we zo makkelijk beïnvloedbaar zijn, zowel bewust als onbewust.

Twee vliegen in één klap

Waar het bij sprekers vaak alleen draait om de inhoudt, wijkt de keynote van spreker Richard Jansen hier vanaf. Hij presenteert een combinatie van een stuk theorie (inhoud), gekoppeld aan mine-experimenten. D.m.v. deze illusies ziet iedereen ook hoe de beïnvloeding van ons brein nu echt werkt. Deze bijzondere mind-experimenten zitten vol met interactie, verwondering, humor en verbazing en hebben absoluut een hoge entertainmentwaarde.

 

Klanten beoordelen Richard Jansen met een 9,7!


Geweldig
Richard is een man die vol passie zijn vakgebied verstaat We hebben volop genoten van zijn bijzondere trucs Ons verjaardagfeest is extra bijzonder geworden mede door Richard die voor iedereen de tijd nam. Bedankt namens Willem en Anja uit Schijndel Anja
Nog steeds verbaasd over de trucs!
Rich Magic is een aanrader! Het was een superleuke toevoeging aan ons feestje. Richard is een echte entertainer. We zijn nog steeds verbaasd over de trucs, die bij je aan tafel gedaan werden. Je staat er met je neus bovenop en begrijpt het nog niet hoe hij het doet… echt top! Ellen
Een aanrader voor elk feest
Rich Magic trad op bij de verjaardag van mijn partner. Leuk en verrassend hoe hij de aanwezigen versteld liet staan. Doordat hij het publiek erbij betrekt blijf je op het puntje van je stoel zitten en denk je telkens "hoe dan"?.Wij zijn in elk geval heel enthousiast over het optreden en bovenal is Richard een vriendelijke man! Marjorie

Vraag direct een offerte aan